Slätt betonggolv av ytfräsning

Hej, hallå och hej igen. Detta är mitt andra inlägg på bloggen och varför det har tagit så lång tid mellan inläggen är för att jag inte riktigt har vetat vad jag ska uppdatera om. Nu vet jag det i alla fall och det jag ska skriva om idag är när mitt företag, som för övrigt är ett lager, fick hjälp med ytfräsning.

Jag startade mitt företag som är ett lager för tre år sedan och från början var det ett litet lager i en liten lokal men få anställda, och nu har det växt till att bli ett ganska stort lager. Det hände en olycka för ett tag sedan med att en av mina anställda tappade ett stor pall med tunga grejer på golvet och det blev ett stort hål. Det behövdes ändå en renovering av golvet så då tog vi ledigt en dag och så fixade vi ett nytt betonggolv men det blev väldigt räffligt och då kände jag att det behövdes en ytfräsning och det var då jag hörde av mig till Schröder Skadeteknik så att de kunde hjälpa till med detta. Det blev en riktigt skillnad på golvet när de var klara med denna ytfräsning och det var behagligt att gå på det, även fast det är betong. Jag öppnade upp företaget nu och det är igång som vanligt. Tänk att ett litet företag kan växa sig så stort. Detta har alltid vart en dröm för mig och jag är väldigt glad över denna möjlighet. Det kommer flera uppdateringar på denna blogg när jag vet vad jag ska skriva om, så var tålmodiga!