Teamutveckling på företaget i Karlstad

Hej vänner! Jag har idag varit i kontakt med en coach i Karlstad som ska hjälpa mig med teamutveckling. Eftersom att jag är ny på jobbet i Karlstad så har jag blivit till delat ett team och jag måste lära känna min nya grupp lite bättre. Därför har jag valt att vi ska ta hjälp av DISC och Drivkrafter som är två olika sorters analyser inom teamutveckling. DISC Analys är ett sätt för att jag enklare ska kunna coacha mina medlemmar mot en framgång och för att relationen mellan oss ska kunna bli starkare. Med hjälp av analysen Drivkrafter så får jag istället reda på vad motiverar mina kollegor och det är en bra grund för en grym teamutveckling. Försäljningssiffror och närvaro är faktorer som spelar stor roll givetvis men jag har enda sedan jag blev teamledare valt att rikta mitt fokus på välmående och relationer, för mig är det väldigt viktigt att jag har en öppen dialog med alla i mitt lag. Jag vill inte känna mig som någon chef för dem utan jag vill vara en av dem, till mig ska de kunna komma och prata om allt mellan himmel och jord. Det är med en fokus på trivsel och välmående som våra försäljningssiffror och närvaro kommer vara bäst på hela företaget. Om jag med hjälp av Drivkrafter kan få reda på vad som motiverar dem så kan jag sporra dem till att lyckas nå sina mål och med hjälp av DISC Analys så kan jag också hjälpa dem att nå sina mål. Vi ska bli den bästa gruppen i Karlstad, där vi ska ha kul och tillsammans jobba med teamutveckling. Jag är oerhört taggad på att lära mig mer om DISC Analys och Drivkrafter för att kunna nå nya höjder i min karriär. Nu måste jag kila på möte, fortsättning följer!