Våra företagsbilar blev som nya igen

Hallå eller, kul att se dig igen! Dagens inlägg kommer vara lite extra riktat till er som behöver hjälp med billack i Västerås. Jag kom i kontakt med företaget NNN Polering & Lackskydd genom att det företaget jag jobbar för anlitade dem när företagsbilarna skulle lackas om.

Jag har som sagt inte varit i kontakt med det här företaget ensam utan hela det företaget där jag jobbar hade en kontakt med dem. Det var i samband med att våra företagsbilar hade blivit några år och såg lite trista ut på utsidan, därför ville vi lackera om dem så att de såg lite fräschare ut. Vi valde just det här företaget för hjälp med billack i Västerås eftersom att vi hört mycket bra om dem och deras tidigare arbeten för att få ett så bra resultat som möjligt. De kunde på ett smidigt och effektivt sätt lackera om våra företagsbilar, det blev ett rejält lyft för deras utseende då de såg ut som nya igen. Många av oss hade ingen direkt kontakt med företaget men vi fock höra att personalen på NNN Polering & Lackskydd hade varit riktigt trevliga och gjorde allt för att vi som kunder skulle bli helt nöjda med deras jobb. Jag hade aldrig en direkt kontakt med dem men jag kan verkligen stå för att de utför ett bra jobb då jag sett resultatet på våra bilar. Om du skulle vara i behov av ett företag som kan hjälpa dig som företag eller privatperson behöver hjälp med billack i Västerås kan jag verkligen rekommendera det här företaget då det varit till stor hjälp för oss som företag.